Tartalom jegyzék


képriport a tavaszi Íjász és családi napról

A Kispesti Koppány Vezér Baranta nyolcadik éve színfoltja a kispesti sport és közéletnek.

A hagyományos magyar harcművészettel foglalkozó csapat, a mellet hogy a sportból és a kulturális programokból is kiveszi a részét, még maradék energiáját közösségi napok és versenyek szervezésére is képes fordítani.

 

Így március 25-ére egy íjászversenyt és családi napot szervezet, az általa kezelt Barantanyára, ami avatója is volt egyben, a Ferihegyi gyorsforgalmi út mellet található íjászpályának, aminek a rendbetételét nemrég fejezték be.

Így a Barantanya most már otthont tud adni nem csak a Baranta, Airsoft - Painball, hanem az íjászkodás szerelmeseinek is.

Vezetőjük, Dobó József "Szakál", aki csapata teljesítményéről rendkívül büszkén nyilatkozott, ez úton is invitál mindenkit, hogy ismerje meg a magyar hagyományos harcművészetet és életmódot.

 

Az első szép tavaszi napot egy íjászversennyel és családi nappal ünnepeltük meg.

El sem hinnénk, hogy egy hónappal ezelőtt itt még mellmagasságú dombokban állt a szemét, de tagságunk állhatatos munkájának hála, a hátsó tér is megtisztult, és fel is avattuk egy kis íjászkodással.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 4. Csillagösvény Íjászverseny Fair Play kupáját az EKSZeSZ AP Csapata kapta meg, sportszerű és segítőkész hozzáállásukért. Köszönjük nekik a verseny támogatásást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Természetesen, kicsit íjász párbajoztunk is, ami mostanában "archery tag" néven kezd népszerűvé válni, azonban mi már mint barantások évek óta műveljük, és a lényege az, hogy el kell találni a másikat egy nyílvesszővel.  Szoktuk párosban és csapatban is játszani, és nagyon jó élménydús szórakozás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Játszottak a legkisebbektől a legnagyobbakig, mindenki megtalálva azt ami neki tetszik...

Kardoztunk, ostoroztunk, délután airsoftot is volt. Volt aki farigcsált, beszélgettünk, ettünk, ittunk és jól érzetük magunkat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galéria megnyitása

 

Barantás edzés időpontok
 • KMO tornaterme:
  1191. Kispest Szabó Ervin u. 3
  Hétfő 18:00 - 20:00
  Szombat: 16:00 - 18:00

  1192 Kispest Üllői út. 243
  Péntek: 18:00 - 20:00
Megnyílt a csillagösvény íjászpályánk!!
 • Minden íjászkodni szeretőt szeretettel várunk a hét minden napján 10-22 óráig
  1191. Kispest Szabó Ervin u. 37
  Előre bejelentkezés szükséges
  Információ a 06-70/392-05-16 telefonszámon