Megnyílt a csillagösvény íjászpályánk!!
  • Minden íjászkodni szeretőt szeretettel várunk a hét minden napján 10-22 óráig
    1191. Kispest Szabó Ervin u. 37
    Előre bejelentkezés szükséges
    Információ a 06-70/392-05-16 telefonszámon

NEM LESZ TÖBB JOGTALAN KILAKOLTATÁS

2010. ápr. 20. 8:56, by szakal

2010 Április 15-én Kispest

egész területét

Gyorsreagálású Önvédelmi

Zónává nyilvánítjuk!

NEM LESZ TÖBB JOGTALAN

KILAKOLTATÁS

A sokkoló számok:

A mai állapot szerint  1.300.000 bedőlt hitel van Magyarországon. Ebből 700.000.- lakást érintő, ennyi széljegyzet van a földhivatalok adatlapjain, ami behajtásra vár. Ennek    60-70 %-a tulajdonos által lakott lakásra vonatkozik, tehát minimum 300.000 lakásból várható kiköltöztetés. Közel EGYMILLIÓ embert kerülget közvetlenül a kilakoltatás, és az utcára kerülés réme. Ez nem egy messzi, idegen probléma! Ők a szomszédaink, Bará-taink, közeli, távoli rokonaink!

Ideje összefogni!!

NEM ENGEDHETJÜK MEG HOGY EMBEREK KERÜLJENEK UTCÁRA, ELHIBÁZOTT POLITIKAI DÖNTÉSEK MIATT!

Ha más nem védi meg a rászorulókat, akkor (Neked-Nekem) minekünk kell megvédeni a védelemre szorulókat!

A KISPESTI GYÖZ Nem fog tűrni, semmilyen kilakoltatást.

BÍRÓSÁGI TÁRGYALÁS NÉLKÜL NEM TEHETIK KI A HÁZAIKBÓL A CSALÁDOKAT,

se az OPCIÓS JOGGAL ÉLŐ ÚJ TULAJDONOSOK,

se a ZUGÁRVERÉSEK NYERTESEI,

se a BÍRÓSÁGI TITKÁRI PECSÉTTEL VISSZAÉLŐ BEHAJTÓCÉGEK,

SENKI!!!!

Kérlek ezért támogasd munkánkat!

Ha tudsz bajba jutott emberekről értesíts minket.

Ha részt vennél munkánkban jelentkezz!

Kérlek továbbítsd ezt a levelet kispesti ismerőseidnek is, hogy mindenki tudja:

Meghúztuk a határt.

Idáig és ne tovább!

Nincs több hátrálás!

Dobó József "Szakál"

Kispesti GYŐZ

koordinátor

06-70/392-0516,

Wáczek Frigyes

06-30/537-4104

Szerveződik a polgári

ellenállás

Egy olyan társadalmi szerződés kidolgo-zására volna szükség, amely az eladósodott emberek védelmében rögzíti a hitelek folyósításának alapelveit. Ennek érdekében kerekasztal-tárgyalásokat kezdeményez a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége (VÉSZ) és a Pénzügyi Szervezetek Lakos-sági Felügyelete - jelentették be a szerve-zetek. Mint azt Éliás Ádám, a VÉSZ elnö-ke közölte, a meghívott civilszervezetektől, közhatalmi szervektől és a bankszövetség-től április 6-ig várják a választ a részvételt, valamint a kerekasztal működését illetően.

Az elmúlt egy évben alibinek való, propaganda célú intézkedéseket hoztak az adósok megsegítésre. Az önkormányzatok például megvásárolhatják a fizetésképtelen adósok ingatlanait, a pénzt azonban nem biztosították ehhez, a munkanélküliség mi-att fizetésképtelenné vált adósokat segítő- intézkedés pedig alig öt százalékot érint.

Terveink szerint a munka első szaka-szában az érdekvédelmi szervezetek alakí-tanák ki elképzeléseiket, majd a politikai-közhatalmi oldallal folyna tovább az egyeztetés - mondta Éliás, aki a kezdemé-nyezés időzítéséről elmondta: a választási kampány finisében a pártokat számon kérhető vállalásokra akarják buzdítani.

A VÉSZ elnöke közölte azt is, hogy a

szervezet és a Gyorsreagálású Önvédelmi

Zónák Mozgalom polgári engedetlenséget hirdetett arra a korántsem valószínűtlen e-setre, ha a kilakoltatási moratórium április 15-i lejártával újfent megindulnának a tö-meges kilakoltatások. Mint fogalmazott, az akciócsapatok ,,egyszerűen el fogják ver-ni onnan a hóhérokat".

Madari Tibor, a Pénzügyi Szervezetek Lakossági Felügyeletének elnöke kifejtette: a hitelválság már közvetlenül 1,757 millió hitelmegállapodást érint, ezek 93 százaléka lakossági szerződés. - A bankokat már kétszer konszolidálták a közteherviselés terhére, most a lakosság vár segítségre - fo-galmazott a szervezet elnöke. Madari kitért a Magyar Záloghitel Zrt. - szavai szerint - precedens jelentőségű, jogerős végrehajtási kérelmének elutasítására is. Először for-dult elő az, hogy a bíróság nem látott el automatikusan egy közjegyzői okiratot végrehajtási záradékkal, hanem meg-vizsgálta annak tartalmát. A testület a vizsgálat után úgy döntött, a bank nem jogosult arra, hogy bírósági végrehajtás révén kényszerítse ki saját jussát, így ,,a törvénytelen banki végrehajtó-kilakol-tató kommandók társadalmi ellenállás-sal kiiktathatók a folyamatból".

(Forrás: Magyar Nemzet)

A kispesti GYŐZ együttműködő szervezetei:

Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége

Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége

Jobbik Kispesti Alapszervezet

Jobb Kispestért Mozgalom

Kispesti Magyarok Szövetsége

Kispesti Koppány Vezér Baranta kör

Magyar Gárda Hunyadi Mátyás század

Székely – Magyar Nemzet Őrség

Akciós Pályabérlési lehetőség!

Kispesten a KöKi -től

2 percre.

Sötétedés után és rosz időben is!