Első Kispesti Szolgáltató Szociális Szövetkezet

Mert kell egy csapat!

BARANTANYA

Kispest frekventált helyén, a KÖKI Termináltól pár perc sétára van, öthektáros erdős terület. Megközelíthető a KÖKI-től gyalog, a Vak Bottyán utca 44-el szemben található. Kocsival érkezőket parkolóhely fogadja. Az erdő közepén nomád körülmények várják a látogatókat. Kiépített airsoft pálya van a területen, ami kifejezetten alkalmas szabadidős és sport tevékenység lebonyolítására is. Látogasson el nyílt napunkra, keresse velünk a kapcsolatot.

atkuális programjaink

EKSZeSZ tematikus és általános klub kártya

Az Első Kispesti Szociális Szövetkezet fontosnak tartja, hogy tagja és partnerei számára lehetőséget biztosítson a kedvezményes vásárlásokara, ehhez a hűségprogram keretében létrehozta az EKSZeSZ Klub Kártyát. Amenyiben szeretne csatlakozni klubtagjainkhoz regisztráljon oldalunkon.

Kispestairsoft.hu

Budapesten, jól megközelíthető helyen, szinte a belváros szivében várja az airsoft rajongóit a Kispestairsoft.hu.

Első Kispesti SZociális SZövetkezet - mert kell egy csapat

„Soha se kételkedj abban, hogy egy mély gondolatokkal rendelkező, felelősségteljes kis csoport képes megváltoztatni a világot, hiszen ez az egyetlen módja a világ megváltoztatásának!”. − Margaret Mead

Szociális Szövetkezet

A szociális szövetkezetek, abból a célból szerveződtek, hogy a hátrányos helyzetben lévő tagjaik számára munkafeltételeket teremtsenek, valamint szociális helyzetük javítását egyéb módon elősegítsék.

Elérhetőségek

Elnök: Dr. Wáczek Frigyes
Székhely: 1191 Bp. Sós u. 12
e-mail: ekszsz@kispestszovetseg.org

Szövetkezeti híradás

2016 május 12-én megtartottuk az éves közgyűlést

Letölthető dokumentumok

A szövetkezet működéshez szükséges dokumentumok megtekintése. (a belépéshez regisztráció szükséges.) belépés a dokutárba

Regisztráció

Regisztrálok

A regisztrációval Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy az Első Kispesti Szociális Szövetkezet keretében működtetett honlap regisztrációs oldalán a megadott személyes adatait, a vonatkozó jogszabályok betartásával, az üzemeltető kezelje. Továbbá hozzájárul, hogy a klub kártával kapcsolatos tájékoztatásokat e-mailben, az Ön tudomására hozzuk. Jelen Nyilatkozat az érintett tájékoztatásának minősül.